Суміш для оздоровчого харчування (Деклараційний патент на винахід № 70707) - Ковбаса, Володимир Миколайович; Федоренченко, Лідія Олексіївна; Бажай-Жежерун, Світлана Андріївна; Романовська, Тетяна Іванівна (My University, 2004)
Винахід відноситься до харчової промисловості. Спосіб може бути використаний при виробництві суміші для оздоровчого харчування, яка містить зерновий наповнювач (пророщене зерно пшениці) в кількості 40-60 % і плодово-овочевий компонент (настій часнику або настій цибулі) концентрацією 20 г/л в кількості 40-60%. The invention relates to food industry. It can be used for production mixture for health foodstuff, which contains 40-60 % of grain filler (sprouted wheat grains) and 40-60 % of fruit and vegetable component (extract of garlic or onion) with concentration 20 grams per liter.
Keywords: пророщені зерна пшениці; солод; оздоровчі продукти; екстракт цибулі та часнику; sprouted wheat grains; malt; health improving foodstuffs; extract of garlic and onion; кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів