Швед, Сергій МиколайовичЕльперін, Ігор ВолодимировичЛаданюк, Анатолій Петрович2012-12-252012-12-252010Швед, С. М. Автоматизація технологічних процесів виробництва хліба на основі структурного аналізу для розробки функціональної моделі виробництва / С. М. Швед, І. В. Ельперін, А. П. Ладанюк. - К. : НУХТ. - 2010.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4954В даній статті висвітлюється використання методу структурного аналізу для розробки функціональної структури моделі виробництва хліба. Розглядається метод використання SA-діаграм Д. Росса для аналізу як всього виробництва, так і окремих його ділянок, що дозволяє з'ясувати основні моменти окремих операцій, їх узагальнені характеристики і при необхідності поглиблене представлення основних частин, що важливе при аналізі відомих технологічних процесів і розробці новостворюваних. This article highlights the use of the method of structural analysis to develop functional structure model of bread. A method using SA-diagrams D. Ross for analysis as all production and its individual parts, allowing figure highlights some operations, their generalized characteristics and, if necessary, in-depth presentation of the main parts, which is important in the analysis of known processes and newly developing.uk-UKхлібвиробництвоавтоматизаціяструктурний аналізbreadmanufacturingSA-diagramSA-діаграмаautomationstructural analysisкафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. ЛаданюкаАвтоматизація технологічних процесів виробництва хліба на основі структурного аналізу для розробки функціональної моделі виробництваArticle