Автоматизація технологічних процесів виробництва хліба на основі структурного аналізу для розробки функціональної моделі виробництва - Швед, Сергій Миколайович; Ельперін, Ігор Володимирович; Ладанюк, Анатолій Петрович (My University, 2010)
В даній статті висвітлюється використання методу структурного аналізу для розробки функціональної структури моделі виробництва хліба. Розглядається метод використання SA-діаграм Д. Росса для аналізу як всього виробництва, так і окремих його ділянок, що дозволяє з'ясувати основні моменти окремих операцій, їх узагальнені характеристики і при необхідності поглиблене представлення основних частин, що важливе при аналізі відомих технологічних процесів і розробці новостворюваних. This article highlights the use of the method of structural analysis to develop functional structure model of bread. A method using SA-diagrams D. Ross for analysis as all production and its individual parts, allowing figure highlights some operations, their generalized characteristics and, if necessary, in-depth presentation of the main parts, which is important in the analysis of known processes and newly developing.
Keywords: хліб; виробництво; автоматизація; структурний аналіз; bread; manufacturing; SA-diagram; SA-діаграма; automation; structural analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка