Пасічний, Василь Миколайович2013-11-152013-11-152010Пасічний, В. М. Раціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємств / В. М. Пасічний // М’ясний бізнес. - 2010. - № 4 (88). - С. 79-80.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11374У статті представлені підходи підвищення ефективності виробництва підприємств м’ясопереробної галузі та шляхи вирішення проблем, які постають перед галуззю. Також широко представлено перспективи використання вторинних білковмісних ресурсів, що виділяють на різних етапах технологічного процесу. The paper presents approaches to improve the efficiency of meat processing industry and solutions to problems facing the industry. Also well represented perspectives of secondary containing protein resources that produce at different stages of the process.otherнехарчові відходикорматехнологіявторинні ресурсиnon-food wastefeedtechnologysecondary resourcesкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівРаціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємствArticle