Удосконалення технології виробництва фарбованого наповнювача для покращення кольору м’ясних продуктів - Пасічний, Василь Миколайович; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Дубковецький, Ігор Володимирович; Вишнівська, Марія Валеріївна; Макарчук, Мирослава Ростиславівна (My University, 2015)
Пошук технологічних рішень, які б дозволили стабілізувати якість м'ясних та м'ясомістких продуктів при зменшеній кількість нітриту, що застосовується у виробництві м'ясопродуктів, є однією із актуальних задач м'ясопереробної галузі. Search technology solutions that enable quality meat and stabilize m'yasomistkyh products at a reduced amount of nitrite used in meat products, is one of the urgent tasks of the meat processing industry.
Keywords: м’ясні продукти; тваринний білок; наповнювач; meat products; animal protein; filler; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів