Пасічний, Василь МиколайовичТимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаДубковецький, Ігор ВолодимировичВишнівська, Марія ВалеріївнаМакарчук, Мирослава Ростиславівна2015-03-252015-03-252015Удосконалення технології виробництва фарбованого наповнювача для покращення кольору м’ясних продуктів / В. М. Пасічний, І. В. Тимошенко, І. В. Дубковецький та ін. // Перспективи розвитку м'ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : програма та матеріали четвертої міжнародної науково-технічної конференції, 24 — 25 березня 2015 р. – К. : НУХТ, 2015. – С. 46-47.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/19847Пошук технологічних рішень, які б дозволили стабілізувати якість м'ясних та м'ясомістких продуктів при зменшеній кількість нітриту, що застосовується у виробництві м'ясопродуктів, є однією із актуальних задач м'ясопереробної галузі. Search technology solutions that enable quality meat and stabilize m'yasomistkyh products at a reduced amount of nitrite used in meat products, is one of the urgent tasks of the meat processing industry.otherм’ясні продуктитваринний білокнаповнювачmeat productsanimal proteinfillerкафедра процесів і апаратів харчових виробництвкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівУдосконалення технології виробництва фарбованого наповнювача для покращення кольору м’ясних продуктівOther