Пасічний, Василь МиколайовичСосіна, Ольга ВолодимирівнаМащенко, Тетяна ВікторівнаТимошенко (Кремешна), Ірина ВолодимирівнаЖук, Ігор Зіновієвич2013-10-082013-10-082003Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів / В. М. Пасічний, О. В. Cосіна, Т. В. Мащенко, І. В. Кремешна, І. З. Жук // Вісті академії інженерних наук України. - 2003. - № 2 (19). - С. 40-43.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10191Обґрунтовані напрямки наукової роботи, наведені розробки комбінованих м’ясопродуктів та продуктів на м’ясній основі заданого хімічного складу. Grounded directions of of scientific work, presented the development of combined meat and meat-based products with a given chemical composition.otherбурякнатуральний барвниксировинакомбіновані м’ясопродуктипаштетибета-каротинbeetnatural dyeraw materialscombined meat productspatebeta-caroteneкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівНапрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсівArticle