Напрямки підвищення екології їжі за рахунок раціоналізації сировинних ресурсів - Пасічний, Василь Миколайович; Сосіна, Ольга Володимирівна; Мащенко, Тетяна Вікторівна; Тимошенко (Кремешна), Ірина Володимирівна; Жук, Ігор Зіновієвич (My University, 2003)
Обґрунтовані напрямки наукової роботи, наведені розробки комбінованих м’ясопродуктів та продуктів на м’ясній основі заданого хімічного складу. Grounded directions of of scientific work, presented the development of combined meat and meat-based products with a given chemical composition.
Keywords: буряк; натуральний барвник; сировина; комбіновані м’ясопродукти; паштети; бета-каротин; beet; natural dye; raw materials; combined meat products; pate; beta-carotene; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів