Грек, Олена ВікторівнаКрасуля, Олена Олександрівна2014-03-052014-03-052012Грек, О. В. Обґрунтування вибору виду дріжджів для ферментації сироваткових напоїв / О. В. Грек, О. О. Красуля // Технічні науки: стан, досягнення і перспективи розвитку м´ясної, олієжирової та молочної галузей : Міжнародна науково-технічна конференція, 22-23 березня 2012 р. : тези доповідей. – К.: НУХТ, 2012. – С. 48.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12954Додаванням ККС інтенсифікує процес зброджування квасного сусла на основі молочної сироватки хлібопекарськими дріжджами, в наслідок чого, підвищується ступінь накопичення диоксиду вуглецю, що свідчить про високу продуктивність хлібопекарських дріжджів та можливість використання в технології ферментованих сироваткових напоїв по типу квасу. The addition of CCS intensifies the process of kvass wort fermentation from whey baking yeast, in consequence of which, increases the degree of accumulation of carbon dioxide, indicating a high efficiency of baking yeast and the use of technology in fermented whey drinks by type leavenotherсироватковий напійwhey drinkферментаціяfermentationдріжджіyeastкафедра технології молока і молочних продуктівОбгрунтування вибору виду дріжджів для ферментації сироваткових напоївThesis