Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаКолесник, Дмитро ВалерійовичДонець, Олександр Петрович2013-01-242013-01-242010https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/5587Розроблена композиція для виготовлення шинок, що містить свинину 74,7-84,1, сіль 2,0-2,2, хлорид калію 0,2-0,4, прянощі 0,48, нітрит натрію 0,05, пірофосфат (Е450) або дифосфат (Е450) 0,29, яка відрізняється тим, що додатково містить тваринну білкову добавку Pro-Gel 95,карагінан, модифікований крохмаль при даному співвідношенні. Developed a composition for manufacturing hams, pork containing 74,7-84,1, 2,0-2,2 salt, potassium chloride0,2-0,4, 0,48 spices, sodium nitrite 0,05, pyrophosphate (E450) or diphosphate (E450) 0,29, characterized in that it additionally contains animal protein supplement Pro-Gel 95, carrageenan modified starch at a given ratio.otherмодифікований крохмальmodified starchкомпозиціяшинкатваринна білкова добавка Pro-Gel 95compositionhamanimal protein supplement Pro-Gel 95кафедра технології м’яса і м’ясних продуктівКомпозиція для виготовлення шинок (Патент на корисну модель № 46881)Other