Технології захисту інформації - Хлобистова, Ольга Андріївна; Савченко, Юлій Григорович; Гладка, Мирослава Вікторівна (My University, 2014)
Метою навчального посібника є забезпечення цілісності сприйняття методології і методів захисту інформації, аспекти котрих знаходять широке застосування при використанні сучасних інформаційних систем. Послідовно і комплексно викладено на інженерному рівні всі етапи організації захисту інформації, організації конфіденційності, безпеки і надійності. Матеріали супроводжуються малюнками, задачами і питаннями для самоперевірки, анотованим списком літератури. Навчальний посібник призначено для студентів вищих навчальних закладів які навчаються за напрямом підготовки «Комп'ютерні науки». The purpose of the manual is to ensure the integrity of the perception of the methodology and methods of information security , aspects of which are widely used in the application of modern information systems. Consistently and comprehensively described in all phases of the engineering level of information protection of privacy , security, and reliability. Accompanied with drawings, tasks and questions for self-examination , an annotated bibliography. The manual is designed for university students studying the field of "Computer Science ".
Keywords: кібербезпека; інформаційна система; конфіденційність; політика безпеки; cybersecurity; information systems; confidentiality; integrity; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки