Мороз, Вячеслав Вікторович2024-03-122024-03-122023Мороз, В. В. Розроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Мороз Вячеслав Вікторович ; наук. керівник Василь Михайлович Сидор. – Київ, 2023. – 194 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/42178ukкафедра експертизи харчових продуктівпиво темне спеціальне з ароматом апельсинаплан НАССРпоказники якостіпоказники безпечностіПрАТ «Оболонь»критичні контрольні точкиРозроблення плану НАССР виробництва пива темного спеціального з ароматом апельсина для оператора ринку ПрАТ «Оболонь»Other