Бадалян, АнушКовтун, Аліна ВолодимирівнаШаран, Лариса Олександрівна2024-06-132024-06-132024Бадалян, А. Використання сучасних ресторанних технологій у закладах ресторанного господарства / А. Бадалян, А. В. Ковтун, Л. О. Шаран // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIII Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю, 21 травня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – C. 19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43464В закладах ресторанного господарства особливою популярністю користуються кондитерські вироби, які мають удосконалений рецептурний склад, форму, текстуру, зовнішній вигляд та спосіб подачі. Сучасні техніки оздоблення кондитерських виробів вражають своєю натуральністю, індивідуальністю, правильним підбором кольорової гами, тощо. Розвиток інноваційних технік та технологій у сучасному кондитерському виробництві особливо прогресує в спеціалізованих закладах ресторанного господарства, зокрема в кафе-кондитерських. Відслідковуваня основних тенденцій є надзвичайно важливим для успішної роботи підприємства, тому популярність цих технологій у закладах харчування обумовлена кількома факторамиConfectionery products with improved recipe composition, shape, texture, appearance and presentation method are especially popular in restaurants. Modern techniques for decorating confectionery impress with their naturalness, individuality, correct selection of colors, etc. The development of innovative techniques and technologies in modern confectionery production is especially progressing in specialized establishments of the restaurant industry, in particular in confectionery cafes. Monitoring the main trends is extremely important for the successful operation of the enterpriseukтехнологіїкондитерські виробиінноваційні технікикафедра готельно-ресторанної справиtechnologiesconfectioneryinnovative techniquesВикористання сучасних ресторанних технологій у закладах ресторанного господарстваThesishttps://orcid.org/0000-0001-6404-0907