Олійник, Світлана ІванівнаКовальчук, Володимир Петрович2022-06-232022-06-232020Олійник, C. І. Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції / C. І. Олійник, В. П. Ковальчук // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІХ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 10 грудня 2020 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 93https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37671Впровадження уточнених вимог до розливу готової продукції до ДСТУ 4256:2003 та ДСТУ 4257:2003 дасть змогу виробникам розливати горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані у пляшки або інші одиниці упаковки, які відповідають затвердженим у встановленому порядку показникам безпеки, забезпечують вимоги щодо безпечності та якості готової продукції, згідно з чинним законодавством та чинними нормативними документами.кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствалікеро-горілчане виробництвостійкістьпакуванняконтролювання хімічної стійкостіdistillery productionstabilitypackaging control of chemical resistanceУточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукціїThesis