Уточнення вимог до пакування лікеро-горілчаної продукції - Олійник, Світлана Іванівна; Ковальчук, Володимир Петрович (My University, 2020)
Впровадження уточнених вимог до розливу готової продукції до ДСТУ 4256:2003 та ДСТУ 4257:2003 дасть змогу виробникам розливати горілки, горілки особливі, напої лікеро-горілчані у пляшки або інші одиниці упаковки, які відповідають затвердженим у встановленому порядку показникам безпеки, забезпечують вимоги щодо безпечності та якості готової продукції, згідно з чинним законодавством та чинними нормативними документами.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; лікеро-горілчане виробництво; стійкість; пакування; контролювання хімічної стійкості; distillery production; stability; packaging control of chemical resistance