Методичні підходи до визначення обсягу інвестиційних ресурсів суб'єктів підприємництва - Стахурський, Валерій Олександрович (My University, 2021)
Розглядаються методичні підходи до визначення обсягу інвестиційних ресурсів суб'єктів підприємництва. Methodical approaches to determining the amount of investment resources of business entities are considered.
Keywords: інвестиційні ресурси; обсяг інвестиційних ресурсів; стадії інвестиційного процесу; investment resources; stages of the investment process; volume of investment resources; кафедра маркетингу