Пушка, Ольга СергіївнаКорецька, Ірина ЛьвівнаЗінченко, Тетяна ВолодимирівнаБандуренко, Галина Михайлівна2018-04-102018-04-102014Патент на винахід № 106696 UA МПК A21D 2/18 (2006.01). Склад фруктової начинки / Пушка О. С., Корецька І. Л., Зінченко Т. В., Бандуренко Г. М.; заявник – Національний університет харчових технологій. – № а 2013 10304; заявл. 21.08.2013; опубл. 25.09.2014, Бюл. № 18.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/26931Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.uk-UKяблучне пюреapple pureeплодово-бурякове пюреfruit and beet pureeкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра технології консервуваннякафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696)Other