Склад фруктової начинки (Патент на винахід № 106696) - Пушка, Ольга Сергіївна; Корецька, Ірина Львівна; Зінченко, Тетяна Володимирівна; Бандуренко, Галина Михайлівна (My University, 2014)
Фруктова начинка має покращені органолептичні показники і подовжений термін зберігання. Склад фруктової начинки містить яблучне пюре, напівфабрикат плодово-бурякове пюре, цукор. Fruit filling has improved organoleptic characteristics and a long shelf life. The composition of the fruit filling contains apple puree, semifinished fruit and beet puree, sugar.
Keywords: яблучне пюре; apple puree; плодово-бурякове пюре; fruit and beet puree; кафедра готельно-ресторанної справи; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра технології консервування; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.