Розвиток фондового ринку в Україні - Еш, Світлана Миколаївна; Науменко, О. Ю. (My University, 2012)
Охарактеризовано проблеми розвитку та становлення фондового ринку як складової фінансового ринку України. Розглянуто сутність шляхів оптимізації державного регулювання фондового ринку. Проаналізовано основні завдання державного регулювання. Дана характеристика проблем развития и становления фондового рынка как составной части финансового рынка Украины. Described the problems of development and the establishment of the stock market as a component of the financial market of Ukraine. Consider the essence the ways optimizing processes of government regulation of the stock market. An analysis fundamental the works of government regulation.
Keywords: фінансова глобалізація; фінансовий ринок; фондовий ринок; державне регулювання фондового ринку; financial globalization; stock market; financial market; government regulation of the stock market; кафедра фінансів