Бессараб, Олександр СеменовичПисарєв, Максим ГригоровичБандуренко, Галина Михайлівна2018-04-192018-04-192017Бессараб, О. С. Розробка технології сушеного напівфабрикату з молодої картоплі / О. С. Бессараб, М. Г. Писарєв, Г. М. Бандуренко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2017. – Т. 23, № 6 – С. 207–212.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27053Найбільш ефективним методом консервування харчових продуктів на сьогодні є сушіння. The most effective method of food preservation today is dry. However, this method is also the most expensive.uk-UKкрохмалькартоплясушений продуктнапівфабрикатякістьstarchpotatoesdried productsemi-finishedproduct qualityкафедра технології консервуванняРозробка технології сушеного напівфабрикату з молодої картопліArticle