Старолєтова, Тетяна Андріївна2021-06-042021-06-042020Старолєтова, Т. А. Проект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Жмеринка Вінницької області : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Андріївна Старолєтова ; наук. керівник Оксана Сергіївна Онофрійчук. – Київ, 2020. – 96 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34333otherвідкриті пирогиеклериавтоматизована лініятістоприготуваннянапівфабрикатиначинкаоздобленнякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівПроект кондитерського підприємства з виробництва борошняних кондитерських виробів у місті Жмеринка Вінницької областіOther