Достовірність та надійність інформації при забезпеченні інформаційної безпеки підприємства - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2012)
Система інформаційної безпеки має включати попереджувальну складову. Встановити достовірність отриманої інформації можна шляхом застосування певних методів та правил.

System information security should include preventive component. Ensure accuracy of the information obtained can be achieved by the use of certain methods and rules.
Keywords: достовірність і надійність інформації; економічна безпека підприємства; accuracy and reliability of information; economic security; інформаційна безпека; информационная безопасность; information security; кафедра економіки і права