Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи» - Бірюк, Юлія Вікторівна; Пасічний, Василь Миколайович; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2021)
Розглянуто аналіз ринку виробництва котлет "по-київськи" в Україні та закордоном, представлено технологію їх виробництва.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; січені напівфабрикати; м’ясо птиці; котлети