Бірюк, Юлія ВікторівнаПасічний, Василь МиколайовичЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-01-302023-01-302021Бірюк, Ю. В. Аналіз ринку виробництва котлет «по-київськи» / Ю. В. Бірюк, В. М. Пасічний, О. А. Чернюшок // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021 р. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч.1. – С. 287https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/38943Розглянуто аналіз ринку виробництва котлет "по-київськи" в Україні та закордоном, представлено технологію їх виробництва. The analysis of the market for the production of "Kyiv-style" meatballs in Ukraine and abroad is considered, and the technology of their production is presented.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівфритюрнапівфабрикатим’ясо птицікотлетифаршрецептуравершкове маслозеленьобсмажуванняfryersemi-finished productspoultry meatcutletsminceprescriptionbuttergreensroastingАналіз ринку виробництва котлет «по-київськи»Other