Наукові праці Національного університету харчових технологій № 35 - Національний університет харчових технологій (My University, 2010)
У журналі опубліковано статті з результатами фундаментальних теоретичних розробок та найбільш значних прикладних досліджень у галузі харчових технологій. Рукопис статей попередньо рецензуються провідними спеціалістами відповідної галузі. Для викладачів, наукових працівників, аспірантів, докторантів і студентів вищих навчальних закладів різних галузей харчової промисловості. The magazine published the article with the results of fundamental theoretical developments and the most significant applied research in food technology. Manuscript papers previously reviewed by leading experts of the industry. For teachers, researchers, graduate students, doctoral students and students of higher educational institutions of different sectors of the food industry.
Keywords: прикладні дослідження; харчові технології; теоретичні розробки; applied research; food technology; theoretical development