Васюра, Анна ОлегівнаНауменко, Ксенія Андріївна2016-09-302016-09-302016Васюра, А. О. Порівняльна характеристика методів визначення фальсифікації барвними речовинами харчових продуктів і напоїв / А. О. Васюра, К. А. Науменко // Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 82 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р. – К.: НУХТ, 2016. – Ч. 1. – С. 68.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24283Одним із поширених способів фальсифікації харчових продуктів є додавання натуральних та штучних барвників для покращення або маскування їх кольору. One of the common ways of falsification of food is the addition of natural and artificial colors to enhance or disguise their color.uk-UKкафедра експертизи харчових продуктіввизначення фальсифікаціїбарвникихарчові продуктинапоїdefinition of falsificationdyesfoodbeveragesПорівняльна характеристика методів визначення фальсифікації барвними речовинами харчових продуктів і напоївOther