Optimization of the agricultural sector in France to supress malnutrition - Strizhnova, Marianna (My University, 2014)
The traditional role of agriculture is fundamental, but the entire food system can contribute more to the eradication of malnutrition. Traditional and modern supply chains can enhance the availability of a variety of nutritious foods and reduce nutrient waste and losses. Better governance of food systems at all levels, facilitated by high-level political support, is needed to build a common vision, to support evidence-based policies, and to promote effective coordination and collaboration through integrated action. Традиційна роль сільського господарства є базовою, але вся харчова система може більше сприяти викоріненню недоїдання. Традиційні та сучасні ланцюги постачання можуть збільшити доступність до розмаїття поживних продуктів та зменшити пов’язані з ними відходи та втрати. Краще управління харчовими системами на всіх рівнях, полегшене політичною підтримкою на високому рівні потрібно для побудови спільного бачення, підтримки стратегій, заснованих на свідченнях очевидців та просуванні ефективної координації та співробітництва через інтегровану дію.
Keywords: сільськогосподарський сектор; Франція; недоїдання; покращення харчування; agricultural sector; France; malnutrition; improving of the nutrition; кафедра іноземних мов професійного спрямування