Єрьомін, Владислав Юрійович2021-05-282021-05-282020Єрьомін, В. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «KIDS STYLE 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Юрійович Єрьомін ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 97 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/34152otherмайонез «KIDS STYLE 67%»ПрАТ «Київський маргариновий завод»нормативні документисистема НАССРпрограма передумовикафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «KIDS STYLE 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод»Other