Становлення кафедри технології консервування в Національному університеті харчових технологій - Кононенко, Марія Василівна; Шешлюк, Олександр Сергійович; Бессараб, Олександр Семенович; Жеплінська, Марія Михайлівна; Слізовський, А. (My University, 2014)
У публікації описано становлення кафедри технології консервування в Національному університеті харчових технологій. This publication describes the chair canning technology at the National University of Food Technologies.
Keywords: Національний університет харчових технологій; історія; кафедра технології консервування; history; National University of Food Technologies; кафедра технології консервування