Визначення конкурентних позицій ПАТ ПБК «Славутич» на ринку пивоварної галузі - Єрошина, Н. О.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2012)
Пивоварна галузь є однією з найбільш динамічних у харчовій промисловості. Зміцнення позицій на ринку окремих компаній відбувається не за рахунок збільшення споживання їх продукції, а за рахунок віддвоювання частки у конкурентів. Brewing industry is one of the most dynamic in the food industry. Strengthening the market position of individual companies is not due to increased consumption of their products, and by viddvoyuvannya share from competitors.
Keywords: пивоваріння; пивний ринок; конкурентоспроможність; beer market; competitiveness; brewing; кафедра маркетингу