Мілохова, Тетяна АнатоліївнаКузьмін, Олег Володимирович2017-06-022017-06-022012Мілохова, Т. А. Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку / Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. – Х. : ХДУХТ, 2012. - Вип. 1 (15). – С. 495-501.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25427У статті приведено новітні дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту. In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.uk-UKкомплексна кількісна оцінкаcomplex quantitative assessmentм’ясоmeatкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїМатематичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонкуOther