Математичне моделювання основних показників якості процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку - Мілохова, Тетяна Анатоліївна; Кузьмін, Олег Володимирович (My University, 2012)
У статті приведено новітні дані по математичному моделюванню процесу шприцювання ковбасного фаршу в оболонку, з метою поліпшення якісних характеристик продукту. In the article new data over are brought on a mathematical design of process of filling of the sausage stuffing are brought in a shell, with the purpose of improvement of quality descriptions of product.
Keywords: комплексна кількісна оцінка; complex quantitative assessment; м’ясо; meat; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції