Удосконалення обладнання для сульфітації продуктів цукрового виробництва - Хитрий, Ярослав Сергійович; Пономаренко, Віталій Васильович; Люлька, Дмитро Миколайович; Василів, Володимир Павлович (My University, 2013)
Як відомо, для ефективної роботи будь-якого підприємства, як харчового напрямку так і будь-якого іншого, важливого значення набуває досконалість роботи кожної одиниці обладнання. Нами було проведено аналіз роботи станції сульфітації та виявлено ряд недоліків, які є першопричиною збільшених витрат технічної сірки при виробництві цукру.
Keywords: сульфітатор; масообмінні процеси; ежектор; відцентрово-струминна форсунка; sulfitator; mass-transfer processes; ejector; centrifugal-jet nozzle; кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування; кафедра готельно-ресторанної справи