Екологічна біотехнологія. Конспект лекцій - Бублієнко, Наталія Олександрівна (My University, 2005)
Охарактеризовано екологічна ситуація в світі та роль біотехнології в її покращенні. Розглянуто біохімічні основи екологічної біотехнології. Розглянуто мікробіологічні та тенологічні аспекти екологічної біотехнології. Дана характеристика практичних напрямків застосування екологічної біотехнології.
Keywords: екологічна біотехнологія; біологічні методи очищення стічних вод; біологічні методи очищення газоподібних викидів; біохімічні методи боротьби з шкідниками; біоенергетика; экологическая биотехнология; биологические методы очистки сточных вод; биологические методы очистки газообразных выбросов; биохимические методы борьбы с вредителями; биоэнергетика; environmental biotechnology; biological methods of sewage treatment; biological treatment methods gaseous emissions; biochemical methods of pest control; bioenergetics; кафедра екології та екоменеджменту