Концептуальні засади професійної мотивації студентів: психолого-правовий аспект - Єрохін, Сергій Аркадійович; Нікітін, Юрій Вікторович; Нікітіна, Ірина Всеволодівна (My University, 2011)
Стаття присвячена проблемам професійної мотивації спеціалістів, причинам несвідомого вибору фаху; були здійснені дослідження окремих видів мотивацій; запропоновано застосувати психолого-педагогічні умови забезпечення професійної мотивації студентів.

The article is sanctified to the problem of professional motivation of specialists, reasons of the ungot to know choice of profession, studies of separate types of motivation were undertaken, it is suggest to apply the psyhological and pedagogical terms of providing professional motivation of students.
self-determination
Keywords: самооцінка; self-appraisal; мотивація; можливості; самовизначення; обов’язок; motivation; possibilities; debt; кафедра гуманітарних дисциплін