Черствіння хліба з цукрозамінниками - Бондаренко, Юлія Вікторівна; Дробот, Віра Іванівна (My University, 2009)
В тезах коротко наведено вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на збереження виробами свіжості. Встановлено, що ці цукрозамінники здійснюють більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння хліба. In theses effects are glucose-fructose syrup and maltose syrup products to maintain freshness. Found that these sweeteners carry more pronounced than sugar, influencing the processes of slowing staling bread.
Keywords: глюкозно-фруктозний сироп; мальтозна патока; цукор; хліб; черствіння; glucose-fructose syrup; maltose syrup; sugar; bread; staling; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів