Бондаренко, Юлія ВікторівнаДробот, Віра Іванівна2013-10-292013-10-292009Бондаренко, Ю. В. Дослідження пливу глюкозно-фруктозного сиропу на якість булочних виробів / Ю. В. Бондаренко, В. І. Дробот // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXІ столітті : матеріали 75-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2009 р. – Київ : РВЦ НУХТ, 2009. – Ч. 2. – С. 251.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10805В тезах коротко наведено вплив глюкозно-фруктозного сиропу та мальтозної патоки на збереження виробами свіжості. Встановлено, що ці цукрозамінники здійснюють більш виражений, порівняно з цукром, вплив на процеси уповільнення черствіння хліба. In theses effects are glucose-fructose syrup and maltose syrup products to maintain freshness. Found that these sweeteners carry more pronounced than sugar, influencing the processes of slowing staling bread.uk-UKглюкозно-фруктозний сиропмальтозна патокацукорхлібчерствінняglucose-fructose syrupmaltose syrupsugarbreadstalingкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЧерствіння хліба з цукрозамінникамиThesis