Володченкова, Наталія ВалеріївнаХіврич, Олександр Васильович2013-03-272013-03-272013Володченкова, Н. В. Аналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонування / Н. В. Володченкова, О. В. Хіврич // Ukrainian Food Journal. – 2013. – Vol. 2., Issue 1. – С. 75-79.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7078Однією з важливих ланок діяльності будь-якого підприємства є аналіз та оцінка ризику виникнення аварійних ситуацій. Тому для будь-якого підприємства розробляється система управління безпекою функціонування виробництва, яка базується на визначенні ступеню ризику з подальшою розробкою заходів безпеки, що впроваджуються на виробництві.ующей. One of the important parts of any business is the analysis and evaluation of the risk of accidents. Therefore, for any company developing a security management function of which is based on determining the degree of risk of subsequent development of the security measures being implemented in the workplace.otherризикriskнебезпека промислового об’єктаhazard industrial facilityаваріяaccidentаварійна ситуаціяemergency situationкафедра екологічної безпеки та охорони праціАналіз ризику виникнення аварійних ситуацій на підприємствах харчової промисловості, як чинник підвищення небезпеки їх функціонуванняArticle