Синтез летких органічних домішок спирту при переробці зернової сировини - Шиян, Петро Леонідович; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Боярчук, Ярослав Андрійович (My University, 2015)
В роботі проведенні дослідження впливу виду сировини, концентрації сусла, температури зброджування, кількості та кратності використання фільтрату барди на стадії приготування замісу на синтез летких органічних домішок спирту. Встановлено, що всі зазначені технологічні параметри по різному впливають на їх синтез. In this work, studies were carried out on the influence of the type of raw material, the concentration of wort, the temperature of digestion, the number and multiplicity of the use of filtrate bards on the stage of preparation of dough on the synthesis of volatile organic impurities of alcohol. It has been established that all of these technological parameters influence their synthesis in different ways.
Keywords: заміс; сировина; температура; бродіння; фільтрат барди; синтез органічних домішок; рециркуляція; substrate; raw material; temperature; fermentation; filtrate bards; recycling; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства