Шиян, Петро ЛеонідовичМудрак, Тетяна ОмелянівнаБоярчук, Ярослав Андрійович2018-04-232018-04-232015Шиян, П. Л. Синтез летких органічних домішок спирту при переробці зернової сировини / П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Я. А. Боярчук // Технологический аудит и резервы производства. – 2015. – №5/4 (25). – С. 4–8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27075В роботі проведенні дослідження впливу виду сировини, концентрації сусла, температури зброджування, кількості та кратності використання фільтрату барди на стадії приготування замісу на синтез летких органічних домішок спирту. Встановлено, що всі зазначені технологічні параметри по різному впливають на їх синтез. In this work, studies were carried out on the influence of the type of raw material, the concentration of wort, the temperature of digestion, the number and multiplicity of the use of filtrate bards on the stage of preparation of dough on the synthesis of volatile organic impurities of alcohol. It has been established that all of these technological parameters influence their synthesis in different ways.заміссировинатемпературабродінняфільтрат бардисинтез органічних домішокрециркуляціяsubstrateraw materialtemperaturefermentationfiltrate bardsrecyclingкафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробстваСинтез летких органічних домішок спирту при переробці зернової сировиниArticle