Дослідження гідродинаміки м’ясної сировини в бункері емульситатору з горизонтальним живлячим патрубком - Батраченко, Олександр Вікторович; Литовченко, Ігор Миколайович (My University, 2017)
Шляхом чисельного моделювання досліджено особливості гідродинаміки м'ясної сировини в бункері емульситатора з горизонтальним живлячий патрубок. Встановлені характерні зони руху сировини, які призводять до її гальмування. Розроблено рекомендації для розробки нової конструкції.By the features of numerical modeling of hydrodynamics of raw meat in a bunker emulsytatora horizontal feeding tube. Characteristic zone movement of raw materials, leading to its inhibition. Recommendations for developing new designs.
Keywords: емульситатор; фарш; бункер; гідродинаміка; emulsifier; minced meat; hopper; hydrodynamics; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв