Батраченко, Олександр ВікторовичЛитовченко, Ігор Миколайович2017-06-122017-06-122017Батраченко, О. В. Дослідження гідродинаміки м’ясної сировини в бункері емульситатору з горизонтальним живлячим патрубком / О. В. Батраченко, І. М. Литовченко // Вісник Хмельницького національного університету. - 2017. - №2. – С. 7-11.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25510Шляхом чисельного моделювання досліджено особливості гідродинаміки м'ясної сировини в бункері емульситатора з горизонтальним живлячий патрубок. Встановлені характерні зони руху сировини, які призводять до її гальмування. Розроблено рекомендації для розробки нової конструкції.By the features of numerical modeling of hydrodynamics of raw meat in a bunker emulsytatora horizontal feeding tube. Characteristic zone movement of raw materials, leading to its inhibition. Recommendations for developing new designs.uk-UKемульситаторфаршбункергідродинамікаemulsifierminced meathopperhydrodynamicsкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвДослідження гідродинаміки м’ясної сировини в бункері емульситатору з горизонтальним живлячим патрубкомArticle