Згурська, Л. О.Іщенко, Тетяна Іванівна2013-11-182013-11-182010Згурська, Л. О. Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції / Л. О. Згурська, Т. І. Іщенко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. – К. : НУХТ, 2010. – Ч. ІІІ. – С. 39-40.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/11435Наведені результати досліджень технологічних властивостей полісахаріду карбюлози, який доцільно використовувати як загусник, стабілізатор чи добавку при приготуванні кулінарної продукції підвищеної якості. The presented results of studies of technological properties of the polysaccharide karbyulozy which should be used as a thickening agent, stabilizer or additive in the preparation of high quality culinary products.uk-UKполісахарид карбюлозадраглеутворююча здатністьдієтична продукціяpolysaccharide karbyulozagelling powerdiet productsкафедра готельно-ресторанної справиВивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукціїThesis