Вивчення можливості та доцільності застосування карбюлози в технології кулінарної продукції - Згурська, Л. О.; Іщенко, Тетяна Іванівна (My University, 2010)
Наведені результати досліджень технологічних властивостей полісахаріду карбюлози, який доцільно використовувати як загусник, стабілізатор чи добавку при приготуванні кулінарної продукції підвищеної якості. The presented results of studies of technological properties of the polysaccharide karbyulozy which should be used as a thickening agent, stabilizer or additive in the preparation of high quality culinary products.
Keywords: полісахарид карбюлоза; драглеутворююча здатність; дієтична продукція; polysaccharide karbyuloza; gelling power; diet products; кафедра готельно-ресторанної справи