Удосконалення технології спиртової бражки з використанням цукрового буряку - Щербань, Василь; Мудрак, Тетяна Омелянівна; Куц, Анатолій Михайлович (My University, 2015)
В світі цукровий буряк і тростину широко використовують для виробництва біоетанолу, який має високий вміст органічних сполук, які підвищують октанове число моторного палива та запобігають розшаруванню бензино-спиртових сумішей. До того ж його виробництво потребує на 20-30% менше енергоносіїв, ніж із зернової сировини. Метою роботи є удосконалення технології спиртової бражки з використанням цукрового буряку. In the world of sugar beets and cane are widely used for the production of bioethanol, which has a high content of organic compounds that increase the octane number motor fuel and prevent stratification of gasoline-alcohol mixtures. Moreover, its production requires 20-30% less energy than from grain raw materials. The aim is improving the technology of alcohol brew with the use of sugar beet.
Keywords: кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; удосконалення; бражка; цукровий буряк; improvement; mash; sugar beet