Моделювання протитечійного теплообмінника засобами пакету MathCAD - Бабич, Роман Олександрович; Сєдих, Ольга Леонідівна (My University, 2016)
В роботі розглянуто застосування математичного пакету MathCAD в задачах моделювання теплообмінників. The paper discusses the application of mathematical package MathCAD for modeling of heat exchangers.
Keywords: моделювання теплообмінника; математичний пакет MathCAD; modeling of the heat exchanger; mathematical package MathCAD; кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки