Генезис крупнотоварного землекористування в Україні - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2015)
У статті досліджено основні концептуальні положення щодо генезису великотоварного виробництва. Розкрито суть інтеграційних процесів. Науково обґрунтовано рекомендації щодо їх перспектив подальшого розвитку в Україні

The article examines the main conceptual provisions regarding the genesis of wholesale production. The essence of the integr is revealed tion processes. Recommendations regarding them are scientifically substantiated prospects for further development in Ukraine
Keywords: інтеграція; латифундії; інтеграційні процеси; аграрний сектор; агрохолдинг; integration; latifundia; integration processes; agrarian formations; agroholding; кафедра економіки і права