Напій морквяний «Живинка» - Фещак, Тетяна Михайлівна; Жеплінська, Марія Михайлівна (My University, 2011)
Патент України на корисну модель представляє собою опис формули корисної моделі, де відзначено, що напій дає можливість покращити метаболічні процеси головного мозку, посилити роботу серця, інтенсифікувати обмінні процеси в печінці, знизити артеріальний тиск. Такий напій діє як заспокійливий засіб. Все це завдяки додаванню до морквяного пюре суміші екстрактів з меліси і календули, які багаті на біологічно активні речовини.The patent of Ukraine on an useful model presents by a soba description of formula of useful model, where it is marked that drink gives an opportunity to improve the metabolic processes of cerebrum, strengthen work of heart, intensify exchange processes in a liver, to bring down an arteriotony. Such drink operates as a depressant. All of it due to adding to the carrot puree of mixture of extracts from a melissa and calendula, what rich on bioactive substances.Патент Украины на полезную модель представляет собой описание формулы полезной модели, где отмечено, что напиток дает возможность улучшить метаболические процессы головного мозга, усилить работу сердца, интенсифицировать обменные процессы в печенке, снизить артериальное давление. Такой напиток действует как успокоительное средство. Все это благодаря добавлению к морковному пюре смеси экстрактов из мелиссы и календулы, какие богатые на биологически активные вещества.
Drink is carrot "Zhivinka"
Keywords: напій морквяний; пюре морквяне; лимонна кислота; суміш екстрактів із меліси та календули; напиток морковный; пюре морковное; лимонная кислота; смесь экстрактов из мелиссы и календулы; drink is a carrot; puree a carrot; lemon acid; mixture of extracts from a melissa and calendula; кафедра технології консервування