Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі - Національний університет харчових технологій (My University, 2023)
Видання містить матеріали XIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі». Розраховано на фахівців і дослідників, які пов’язані з означеними проблемами у готельно-ресторанному бізнесі.
Keywords: кафедра туристичного та готельного бізнесу; інновації (готельно-ресторанний комплекс); аюрведичне харчування; дитяче харчування; дієтичне харчування; гостинність; сервіс