Визначення гідродинамічних параметрів барботажних систем - Соколенко, Анатолій Іванович; Криворотько, Володимир Михайлович; Піддубний, Володимир Антонович (My University, 2012)
Виконано аналіз особливостей взаємозв’язків фізичних параметрів газорідинних систем з оцінкою узагальнених розмірів бульбашок диспергованої газової фази.

Presents analysis of the characteristics of gas-liquid interactions of the physical parameters of systems with an estimate of the size distributions of bubbles dispersed-centered gas phase.
Keywords: фаза; масообмін; гідродинаміка; газорідинні системи; енергія; energy; phase; mass transfer; hydrodynamics; gas-liquid system; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій