Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату (Патент на корисну модель № 52057) - Черевко, Олександр Іванович; Погожих, Микола Іванович; Євлаш, Вікторія Владленівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Гавриш, Андрій Володимирович; Акмен, Вікторія Олександрівна; Шевченко, Юлія Вікторівна (My University, 2010)
Опис до патенту на корисну модель.Композиція для виготовлення шоколадної та кондитерської глазурі на основі жирового напівфабрикату. Description to useful model patent. Composition for making chocolate and confectionary coating on base of fat half-finished product.
Keywords: кондитерська глазур; confectionery coating; композиція; жировий напівфабрикат; шоколадна глазур; composition; fat semi-finished product; chocolate coating; кафедра експертизи харчових продуктів; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; кафедра готельно-ресторанної справи