Башта (Шеремет), Алла Олексіївна2021-02-022021-02-022020Башта, А. О. Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктів / А. О. Башта // Cучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : матеріали XXІ Міжнародної науково-практичної конференції, 16 жовтня 2020 р. – Харьків : ХНТУСГ, 2020. – С. 57–58.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32498В роботі доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності. The valuable composition of the selected enrichments is proved in the work and the recipe of a grain bar of the increased biological value is offered.otherзернова сировинахарчова цінністьбіологічна цінністьgrain raw materialsnutritional valuebiological valueкафедра технології оздоровчих продуктівСучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктівThesis