Сучасні тенденції використання зернової сировини у виробництві функціональних харчових продуктів - Башта (Шеремет), Алла Олексіївна (My University, 2020)
В роботі доведено цінний склад обраних збагачувачів та запропоновано рецептуру зернового батончика підвищеної біологічної цінності. The valuable composition of the selected enrichments is proved in the work and the recipe of a grain bar of the increased biological value is offered.
Keywords: зернова сировина; харчова цінність; біологічна цінність; grain raw materials; nutritional value; biological value; кафедра технології оздоровчих продуктів