Особливості глобалізації вищої освіти - Бебко, Світлана Вікторівна (My University, 2017)
Розглянуті основні ознаки глобалізації вищої освіти. Аналізуються ризики та переваги глобалізації як явища. Досліджено основи функціонування вищої освіти в умовах глобалізації. There has been considered the main features of globalization of higher education. The disadvantages and advantages of globalization as a phenomenon are analyzed. There has been studied the basics of higher education functioning under the conditions of globalization.
Keywords: глобалізація; вища освіта; ключові тенденції; вищі навчальні заклади; globalization; higher education; key tendencies; higher education institutions; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації