Сімахіна, Галина ОлександрівнаНауменко, Наталія Валентинівна2024-06-112024-06-112023Сімахіна, Г. О. Оздоровчі продукти – світовий тренд та основний об’єкт перспективних технологій: теорія і практика / Г. О. Сімахіна, Н. В. Науменко // Перспективні технологічні процеси виробництва оздоровчих продуктів : підручник. – Київ : НУХТ, 2023. – С 8–28.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43410Створений з урахуванням нових освітніх технологій підручник відповідає програмі дисципліни й сприятиме отриманню здобувачами навичок, достатніх як базові для кваліфікованого вирішення теоретичних питань і практичних завдань удосконалення перспективних і розроблення нових технологічних процесів перероблення харчової сировини. Новизна концепції підручника – в тому, що він містить найсучасніші теоретичні матеріали щодо використання фізико-хімічних процесів для розвитку принципово нового напряму харчових технологій – індустрії здорового харчування. Експериментальний матеріал супроводжується таблицями та рисунками, які в сукупності створюють панораму розвитку інноваційних технологій у харчовій промисловості УкраїниCreated taking into account new educational technologies, the textbook corresponds to the program of the discipline and will contribute to the acquisition by students of skills that are sufficient as basic skills for the qualified solution of theoretical questions and practical tasks of improving prospective and developing new technological processes of processing food raw materials. The novelty of the textbook concept is that it contains the most modern theoretical materials on the use of physical and chemical processes for the development of a fundamentally new direction of food technology - the healthy food industry. The experimental material is accompanied by tables and figures, which together create a panorama of the development of innovative technologies in the food industry of Ukraineukхарчові технологіїоздоровчі продуктифізико-хімічні процесиінноваціїпідприємництвоfood technologieshealth productsphysical and chemical processesinnovationsentrepreneurshipкафедра технології оздоровчих продуктівкафедра іноземних мов професійного спрямуванняОздоровчі продукти – світовий тренд та основний об’єкт перспективних технологій: теорія і практикаBook chapterhttps://orcid.org/0000-0002-7836-3114https://orcid.org/0000-0002-7340-8985