Сичкова, Валерія АндріївнаКохан, Олена Олександрівна2025-01-152023Сичкова, В. Використання добавки Е503 для виробництва органічних борошняних кондитерських виробів / В. Сичкова, О. Кохан // Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 25 жовтня 2023 р.,, м. Київ. – Київ : НУХТ., 2023. – С. 102https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46452Розглянуто характеристику харчової добавки Е503, що використовується в якості розпушувача борошняних кондитерських виробів. Наведено особливості її використання та вплив на якість готових виробів.The characteristics of the food additive E503, which is used as a leavening agent in flour confectionery products, are considered. The features of its use and its impact on the quality of finished products are presented.ukхімічний розпушувачхарчова добавкаборошняні кондитерські виробиякістькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівchemical baking powderfood supplementflour confectionery productsqualityВикористання добавки Е503 для виробництва органічних борошняних кондитерських виробівThesishttps://orcid.org/0000-0003-4582-0814