Гойко, Ірина ЮріївнаОгірчак. Тетяна Юріївна2021-03-222021-03-222020Гойко І. Ю. Доцільність використання порошків шпинату та селери у виробництві житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення / І. Ю. Гойко, Т. Огірчак // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19-20 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 65–66.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32969Обґрунтовано застосування порошків шпинату та селери у виробництві житньо-пшеничного хлібу. The use of spinach and celery powders in the production of rye-wheat bread is substantiated.otherшпинатселерапорошкикомпозиціяspinachcelerypowderscompositionкафедра технології оздоровчих продуктівДоцільність використання порошків шпинату та селери у виробництві житньо-пшеничного хліба оздоровчого призначення.Thesis