Вибір способів очистки води від органічних та токсичних домішок - Ковальчук, Володимир Петрович; Кравчук, Зоя Дмитрівна; Олійник, Світлана Іванівна; Резвіна, Лариса Миколаївна; Опанасюк, Тетяна Іванівна (My University, 1997)
Наведено результати досліджень очищення води від органічних домішок способами: іонообміну, зворотного осмосу, адсорбції, електрохімічної обробки. Показано ефективність застосування різних способів очищення води для виробництва напоїв від токсичних домішок. Results of the research in water treatment from organic impurities ways: ion exchange, reverse osmosis, adsorption and electrochemical processing. The application efficiency of different methods of water treatment for production of beverages from toxic impurities.
Keywords: окислюваність; іонообмін; очистка; вода; спосіб; oxidation; ion exchange; cleaning; water; way; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства