Ринок розсільних сирів в Україні - Рябченко, Наталія Олександрівна (My University, 2012)
Проаналізовано ринок розсільних сирів в Україні, наведено їх класифікацію. Analysis of brine cheese market in Ukraine, given its classification.
Keywords: розсільний сир; ринок; brine cheese; market; класифікація; classification; кафедра експертизи харчових продуктів