Мехатронний дозувальний пристрій для сипких продуктів - Якимчук, Микола Володимирович; Іванова, Людмила Іллівна; Якимчук, Владислав Миколайович; Горчакова, Ольга Миколаївна (My University, 2017)
Мехатронний дозувальний пристрій для сипких продуктів, що містить корпус, Г-подібний клапан, блок керування, який відрізняється тим, що Г-подібний клапан виконано з Г-подібної відсікаючої пластини, верхній кінець вертикальної її частини має шарнірне з'єднання з корпусом, а внизу до цієї частини приєднано поршень пневмоциліндра односторонньої дії, до якого примикає утримуюча пластина, на циліндрі в місце розташування його поршня з магнітними кільцями кріплять розподільник 3/2 з магнітним способом вмикання, з'єднаний з регулятором тиску з пропорційним керуванням та блоком керування, який має зв'язок з вагами для упаковки та продукту. Mechatron dosing device for bulk products containing the housing, G-shaped valve, control unit, characterized in that the G-shaped valve is made of a T-shaped cut-off plate, the upper end of its vertical part has a hinged connection to the housing, and Below this part is connected the piston of a pneumosilender of a one-way action, to which the holding plate adjoins, on a cylinder in a location of its piston with magnetic rings the distributor 3/2 with magnetic switching method, connected with the pressure regulator with p oportsiynym management and control unit that communicates with weights for packaging and product.
Keywords: кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; мехатронний пристрій; сипкі продукти; дозувальний пристрій; mechatronic device; loose products; dosing device