Теоретичні та практичні підходи в інноваційній технології чизкейку для здорового харчування - Селезньова, Дар’я Владиславівна; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Ястреба, Сергій Петрович (My University, 2023)
У дослідженні розроблено та оцінено інноваційні технології чизкейків, адаптованих для спеціальних дієтичних потреб, з акцентом на безглютенові, безлактозні та безмолочні рецептури

The study develops and evaluates innovative cheesecake technologies suitable for special dietary needs, focusing on gluten-free, lactose-free, and dairy-free recipes
Keywords: чизкейк; здорове харчування; безглютенова продукція; сенсорний аналіз; соєвий сир; батат; гарбуз; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; cheesecake; healthy eating; gluten-free products; sensory analysis; soy cheese; sweet potato; pumpkin