Ковальов, Олександр ВолодимировичМиронова, Наталія ГеннадіївнаКовбаса, Володимир МиколайовичШепеля, Н. В.2013-09-122013-09-121996Зернові екструдовані матеріали - поліпшувачі хлібопекарського виробництва / В. М. Ковбаса, Н. Г. Миронова, О. Ковальов, Н. В. Шепеляв // Використання продуктів екструзії і методів екструзійної обробки у хлібопекарському виробництві. – 1996. – С. 5-8.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/9656Першим лімітуючим фактором якості хлібобулочних виробів є якість сировини, яка значною мірою залежить від стабільності хлібопекарських властивостей борошна. Різноманітність грунтово-кліматичних умов у районах вирощування пшениці та жита, гатункового складу зернових культур і особливостей метеорологічних умов року впливає на склад і властивості зерна та борошна, зумовлює відхилення їх від норми (в результаті пророщування, пошкодження зерна різними польовими шкідниками тощо).екструзіякрохмальтермічній і механічній обробціэкструзиякрахмалтермической и механической обработкеextrusionstarchthermal and mechanical processingкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівЗернові екструдовані матеріали - поліпшувачі хлібопекарського виробництваArticle